Varukorgen uppdaterad

Nöjd-kund-garanti

Vår målsättning är att alla våra kunder ska vara nöjda och känna att både våra produkter och kundservice håller en hög kvalitet genom hela byggprocessen, allt från att du började intresserade dig för någon av våra produkter tills dess att du fått börja använda och njuta av din beställning. Vi följer vår kundnöjdhet genom Trustpilot. Våra kunders omdömen och feedback hjälper oss att förfina både vår kundservice och vara produkter och produktutbud.

Vi finns med dig under hela byggprocessen

 1. Innan beställning

  Att beställa ett attefallshus, garage eller någon av våra andra produkter är ofta ett stort beslut som kan leda till många frågor. Vi försöker hålla vår hemsida uppdaterad och  så innehållsrik som möjligt så att du snabbt hittar svar på dina frågor. Men skulle du ha frågor som vår hemsida inte kan besvara är du välkommen att ringa eller maila oss. När du kontaktar oss får du prata med våra experter som monterat många av våra produkter och som hjälpt många kunder genom åren.

 2. Välj tillbehör till din huvudprodukt

  Till många av våra produkter finns utvalda tillbehör som man kan lägga till i sin beställning. När du tittar på en produkt hittar du även vilka tillbehör som går att beställa. Exempelvis så kan du lägga till takbeläggning som plåttak eller shingeltak, takavvattningssystem, extra fönster, eller bastuaggregat. När du tittar på bastuaggregat så visas de bastuaggregaten som passar den bastustuga du tittar på. Ju större bastustuga desto kraftigare bastuaggregat rekommenderar vi. Har du frågor kring tillbehör så kan du enkelt kontakta oss via mail eller telefon.

 3. Beställning och finansieringsalternativ

  Har du frågor i samband med din beställning hjälper vi dig gärna. Vi kan också berätta mer om vilka finansieringsalternativ som finns tillgängliga.

 4. Leverans

  Utifrån ditt valda leveranssätt samordnar vi leveransen så att den sker så smidigt som möjligt efter vad vi kommit överens om. Skulle det vara några problem med leveransen så hjälper vi dig. Kontakta oss så snabbt som möjligt om något skulle vara skadat i leveransen så löser vi problemet så snabbt som möjligt.

 5. Montering

  Även om våra produkter är enkla att montera kan det dyka upp frågor under byggets gång. Vi finns med dig under hela byggprocessen och svarar på dina frågor så snabbt vi kan.

 6. Bild på slutresultatet

  När du är klar med ditt byggprojekt blir vi väldigt glada om du vill skicka in bilder på ditt slutresultat. På så sätt kan ditt projekt inspirera andra kunder som går i samma byggtankar som er.