Varukorgen uppdaterad

Flytbryggor

Det finns nog inget bättre än att sitta på bryggan och höra vattnet klucka en varm sommardag. Den möjligheten borde alla ha. Med din egen flytbrygga från Sorselestugan kan du göra drömmen till verklighet.

Vi på Sorselestugan tillverkar flytbryggor av absolut bästa kvalité. När du väljer en flytbrygga från oss får du ta del av över trettiofem års kunskap inom byggproduktion – men även det allra senaste inom bryggteknik.

Lätt att montera – lätt att äga

Våra flytbryggor är byggda genom rörpontoner av polyetenteknik. Det gör att våra flytbryggor är stabila till konstruktionen men ändå så lätta att du enkelt flyttar din brygga helt på egen hand. Det är enkelt att äga en flytbrygga från Sorselestugan.

Montera din flytbrygga själv

När du beställer en flytbrygga hos oss får du en färdig byggsats som är enkel att montera ihop. Givetvis följer en monteringsanvisning med för att underlätta ditt byggande.

Beställ efter dina mått

Vi har ett flertal bryggsystem och flottar att välja mellan. Klicka dig runt bland de olika alternativen och se vilken brygga som passar dina behov bäst. Vill du anpassa din flytbrygga efter egna mått? Inga problem! Vi hjälper dig att anpassa din flytbrygga helt efter dina önskemål inom ramen för våra grundmått. Kontakta oss så berättar vi mer.