Varukorgen uppdaterad

Timmerstugor för olika användningsområden

En timmerstuga är inte bara snygg utan också hållbar och du kan använda den till en mängd saker. I vårt sortiment hittar du timmerstugor bland annat i form av Attefallshus, spiketält, fritidshus och friggebodar. Det ger dig möjlighet att välja den variant som passar din familj.

Du som har tonårsbarn kan välja att ställa en av våra lättmonterade timmerstugor på tomten för att erbjuda dem ett eget boende. Det finns både små och stora stugor och några kan utrustas med både kök och badrum. Har du liten tomt kan du med fördel välja en av stugorna med loft. Då får du extra mycket plats på ett mindre utrymme. Med ett eget boende i trädgården kan de äldre barnen lära sig ta ansvar på tryggt avstånd från dig som förälder.

När du har behov av en gäststuga eller ett fritidshus året runt bör du välja ett tillvalspaket med isolering. Då kan du dra nytta av timmerstugan alla dagar på året, vilket ger dig mer för pengarna.

Har du ett stort förvaringsbehov eller behöver utrymme att snickra, måla eller träna kan du med fördel välja en timmerstuga. När det kommer till timmerstugorna i vårt utbud har du gott om valmöjligheter för förvaring, eftersom storlekarna går från 4 och ända upp till 24 kvadratmeter.