Varukorgen uppdaterad

Bygga stuga? Få Tips & Inspiration från våra kunder

Här hittar du svar på de flesta av dina frågor när det gäller montering av våra byggsatser för både timmerstugor och modulhus. Här lägger vi löpande ut bilder från våra kunders projekt och tips och trix som kan komma till användning när du ska montera din nya Sorselestuga!

Attefallshus interiör

Hitta en visningsstuga nära dig!

I över 40 år har vi tillverkat och timmerstugor, attefallshus, friggebodar, förråd och bastustugor till många nöjda kunder i Sverige och utanför landets gränser. Ibland kan det kännas svårt att beställa en stuga innan man fått se den i verkliga livet. Bilder och illustrationer är till en stor hjälp men inget övervinner känslan att få kliva in en stuga och använda alla våra sinnen, känna takhöjden och kvalitén på de produkterna vi tillverkar.

För oss är det viktigt att alla våra kunder blir nöjda med de produkterna vi tillverkar och den kundservice vi ger. Det är därför extra roligt att se att vi har väldigt många referenskunder i hela Sverige som gärna visar upp sina stugor och projekt som hjälper oss och våra blivande kunder. 

Låt dig inspireras av våra tidigare kunder

Går du i byggtankar och är nyfiken på vilka val våra tidigare kunder gjort? Här får du möjlighet att inspireras och få tips på hur andra kunder monterat våra produkter. Besök vårt kundgalleri och låt dig inspireras!