Varukorgen uppdaterad

Garage

Är det dags att bygga garage hemma? Vi på Sorselestugan erbjuder prefabricerade garage där varje del av byggsatsen är noga genomtänkt, ner till minsta detalj. Det du får är därför en av marknadens  kanske mest förberedda byggsats, allt för att du som kund ska få ett så lättmonterat garage som möjligt. Jämför oss gärna med andra för att få det bekräftat att vi är rätt val.

Från Dubbelgarage till Attefallsgarage

Dubbelgarage, Enkelgarage, Attefallsgarage, oavsett vad det är för garage som du och din familj är i behov av kan du känna dig säker på att hitta rätt byggsats hos oss. Med marknadens kanske mest klara byggsatser kommer du att kunna ägna mindre tid åt byggandet och mer tid åt sådant som är viktigt för dig. Till samtliga garage erbjuder vi dessutom marknadsledande Hörmanns portar, kända för sin höga kvalitet. Det ger dig ett garage som både är enkelt att montera samt som står sig - år efter år.

Norrländsk kvalitet – Från Lappland

Få ett garage som tål Sveriges varierande väder. Med över 35 års erfarenhet av byggsatser och husbyggen erbjuder vi samtidigt ett garage där samtligt virke är 100 % producerade i Lappland. Det här är norrländsk kvalitet när den är som bäst. Pålitligt – kvalitativt – hållbart.