Varukorgen uppdaterad

Förråd

Förråd eller redskapsbod är något som de flesta villaägare eller stugägare har på sin önskelista. Det tenderar alltid vara för ont om utrymme för att förvara cyklar, trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap eller utemöbler. Med våra enkla byggsatser kan du enkelt bygga förråd eller redskapsbod, litet som stort. Vi använder virke av högsta kvalitet från lappländska skogarna som håller i generationer framöver.

Enkelt att bygga förråd

Det är enkelt att bygga förråd. När du beställer ett förråd från oss på Sorselestugan kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Vi ger dig tydliga monteringsanvisningar som du enkelt kan följa steg för steg tills dess att ditt förråd är klart att använda. Skulle du behöva rådgivning så är vi bara ett samtal bort, du får snabba svar från personer som själv byggt många stugor och förråd. 

Förråd i olika storlekar, från 4 kvm till 24 kvm

Vi erbjuder många olika förråd i olika storlekar och utföranden. Våra mindre förråd används ofta som redskapsbodar där du kan förvara trädgårdsredskap, eller som soprum eller utedass. Vi erbjuder förråd både med enkel eller dubbeldörr beroende på hur stor ingång du önskar. Vårt premiumalternativ heter Attefallsförråd 24 kvm och ger dig stora möjligheter att både förvara utemöbler, åkgräsklippare, snöskotrar men kan även nyttjas som hobby- eller verkstadsrum.

5 års garanti på förråd från Sorselestugan

Med över 40 års erfarenhet av att tillverka timmerstugor vet vi hur viktigt det är att välja högkvalitativt virke. Vi använder senvuxen fura från lappländska skogarna som ger lång livslängd och gör våra byggsatser lättmonterade.